BMW vine cu propria comparaţie în raport cu Tesla înainte de lansarea lui BMW iNEXT

11 Noiembrie 2020, 13:19
Ilie Toma
BMW este la un pas de lansarea modelului său vizionar şi electric, iNEXT. De fapt, ne-a adunat pe noi online, într-un soi de matrice digitală, ca să ne arate acest model şi multe alte chestii fascinante din viitorul BMW. După ce şeful Toyota a dat-o în bară acum câteva zile cu comparaţii obraznice în raport cu Tesla, acum BMW vine cu propria comparaţie în raport cu marca americană.
E greu în lumea asta digitală. Lucrurile au ieşit un pic din limitele raţionalului — remarcă cei de la BMW într-un video de teasing al noului iNEXT. Tesla a ajuns să valoreze acum mai mult decât BMW, Daimler şi Volkswagen luate la un loc, deşi BMW de unul singur a livrat în 2019 de 6 ori mai multe automobile decât Tesla! Iar BMW are o experienţă uriaşă, un know-how imens şi ingineri fabuloşi! — zic germanii.
Bavarezii şi-au limitat comparaţia cu Tesla aici, dar putem pricepe cu toţii încotro bat. Cel puţin au fost mai decenţi decât niponii. Şi mai cu interese, desigur. Pentru că, dacă niponul Toyoda a izbucnit emoţional, atunci germanii au făcut această comparaţie foarte calculat, şi anume pentru a ne spune ulterior cât de fabulos e noul lor BMW iNEXT, creat cu acel know-how uriaş şi concept de acei ingineri superbi! Iar promisiunea celor de la BMW e una grandioasă pentru acest model, spusă cu mare mândrie: noul iNEXT va fi noul superstar al ingineriei germane!

N-a mai rămas mult până vom afla ceva mai mult despre el. Doar câteva ore. Staţi pe aproape!
0
2,155
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!