Cel mai puternic şi rapid Audi TT RS aparţine unui bărbat de 78 ani. Are peste 1,100 CP

17 Noiembrie 2020, 16:04
Denis Godorozea
Cel mai rapid, puternic şi nebun Audi TT RS a fost identificat în Marea Britanie. Aparent cu un aspect exterior în mare parte original şi inofensiv, acest bolid pe patru roţi a reuşit să surprindă vizitatorii aerodromului Dunsfold, acolo unde au loc şi filmările Top Gear, cu performanţe de invidiat chiar şi pentru hypercar-urile de milioane. Iar cel mai onorabil e că din acest bolid savurează un bărbat de 78 ani, pe nume Arthur.
În mod normal, un Audi TT RS cu benzinar de 2.5 litri sub capotă, cu 5 cilindri, oferă la activ 400 CP şi 480 Nm, o putere nebună chiar în stoc, dar Arthur s-a aventurat să-şi creeze un adevărat monstru, care în urma modificărilor dezvoltă peste 1,100 CP! Puterea exactă, probabil, nici Arthur nu o cunoaşte, dar deja îşi doreşte să o crească cu încă vreo 200 CP în viitorul apropiat cu instalarea unui turbocompresor mai performant.

În schimb, pe aerodromul Dunsfold acest TT RS al lui Arthur a fost pus la încercare, unde a şi bătut un record anterior, reuşind să accelereze de la 100 la 200 km/h în doar 3.2 secunde, sau cu 0.1 secunde mai rapid decât a făcut-o predecesorul. Cu modificările ulterioare, vârstnicul îşi doreşte să revină pe traseu şi să demonstreze un timp şi mai bun în exerciţii de acceleraţie. Dar până atunci, puteţi urmări performanţele acestui TT RS unic în secvenţa video de mai jos.
0
2,325
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!