Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cum arată un scuter modern BMW îmbrăcat în haine clasice bavareze, cu grile verticale

16 Noiembrie 2020 - 09:22
Denis Godorozea
Avem astăzi un kit de tuning mai puţin obişnuit — este vorba despre modificări estetice pregătite pentru un scuter, iar cea mai interesantă parte este că acestea sunt inspirate de automobilele clasice de la mijlocul secolului trecut. Aşa poate arăta un BMW C400X, creat de maeştrii de la Nmoto, companie de tuning din statul Florida, SUA.
Creaţia a fost numită Golden Age şi ne duce cu gândul la designul clasic BMW din anii 1930-1950. Dar se pare că scuterul nu se inspiră atât de la motocicletele clasice, cât de la automobile, având în partea frontală două grile verticale, specifice maşinilor cu emblema BMW din acei ani. De altfel, toate elementele exterioare au fost schimbate cu unele noi. Vedeţi mai jos cum arată un C400X standard.
Cei de la Nmoto au relatat presei americane că în cadrul programului vor modifica doar aspectul exterior al scuterului, nu şi substratul tehnic. Amintim că modelul respectiv este propulsat de un motor de 350 cm3, ce dezvoltă 35 CP. Deocamdată prototipul apare în schiţe şi imagini, iar primele unităţi "vii" vor veni în primăvara anului viitor.
Voi, cei pasionaţi de motociclete, scutere şi vehiculele pe două roţi, ce părere aveţi de acest design? Ar fi Golden Age o piesă de colecţie sau un camarad de escapade urbane zilnice?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter