Ducati prezintă motocicleta de colecţie Diavel 1260 Lamborghini, inspirată de supercar-ul Sian

27 Noiembrie 2020, 10:14
Denis Godorozea
Ducati prezintă noua creaţie exclusivă dezvoltată în colaborare cu marca Lamborghini, inspirată de hypercar-ul hibrid Sian. Motocicleta a preluat mici elemente stilistice şi culoarea distinctivă a bolidului pe patru roţi şi va fi produsă într-o serie limitată la doar 630 unităţi, care să completeze colecţia cumpărătorilor lui Sian.
Motocicleta Ducati Diavel 1260 Laborghini are la bază versiunea standard Diavel 1260 S, dar se distinge de aceasta prin jantele originale vopsite în nuanţa aurie Oro Electrum inspirate de hypercar-ul Sian. Elementele de decor sunt realizate din fibră de carbon, nuanţa de bază a sportivei pe două roţi fiind identică cu cea dezvoltată pentru Sian — Verde Gea.
Cei de la Ducati nu au oferit la moment informaţii despre substratul tehnic, dar în mod standard motocicleta Diavel 1260 S, lansată acum un deceniu şi aflată la cea de-a doua generaţie, optează pentru motorul Testastretta DVT V-twin de 1,262 cm3 ce dezvoltă 159 CP şi 128 Nm, greutatea proprie a motocicletei fiind de 218 kg.
Preţul nu a fost specificat, dar cei de la Ducati anunţă o serie limitată la doar 630 unităţi pentru Diavel 1260 Lamborghini. Tirajul este de 10 ori mai mare decât cel al lui Lamborghini Sian, ce urmează să fie produs în doar 63 unităţi.
0
3,114
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!