Ford scoate în vânzare cel mai puternic V8 de pe Mustang pentru fanii tuning-ului

9 Noiembrie 2020, 10:26
Denis Godorozea
Ford a pregătit o adevărată surpriză pentru fanii mărcii, tuning-ului şi sportivelor de top. Acum unul dintre cele mai puternice unităţi V8 din portofoliul constructorului american va putea fi cumpărată separat de entuziaşti pentru propriile proiecte de tuning. Cumpărătorii vor putea opta doar pentru motor, dar şi pentru celelalte componente de sub capotă şi alte seturi de tuning pentru a-şi personaliza maşina după bunul plac.
Unitatea Predator V8 de 5.2 litri cu compresor se instalează sub capotele bolizilor Mustang Shelby GT500. Amintim că motorul respectiv dezvoltă un total de 770 CP, disponibili de la 8,000 rpm, şi 847 Nm, puse la dispoziţie de la 3,000 rpm. Motorul va suplini curând oferta gamei Ford Performance, ce include în prezent o colecţie inedită de componente de tuning destinate entuziaştilor ce doresc să-şi modifice individual maşina.
Preţul motorului separat nu a fost anunţat încă, dar cert este că plăcerea de a personaliza automobilul individual nu poate fi chiar accesibilă. Pentru noile componente din gama Ford Performance va fi prevăzută o garanţie standard, precum se oferă pentru motoarele automobilelor de serie, instalate la uzină.
0
2,005
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!