Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Gata cu angel eyes? Pregătiţi-vă de ceva nou: acesta e BMW X7 facelift

30 Noiembrie 2020 - 09:26
Denis Godorozea
Prototipul viitorului BMW X7 facelift a fost surprins camuflat în spaţiul public şi mai devreme, dar atunci în mediul online se vehicula că acesta ar fi, de fapt, viitorul crossover BMW X8, care nu va avea o siluetă de SUV Coupe, aşa cum am putea deduce după indicele său, ci va fi un model de top de lux care să concureze cu Mercedes-Maybach GLS. Ei bine, acum X7 facelift a fost surprins din nou şi putem vedea că modificările stilistice vor fi similare.
Aşadar, cu actualizarea de mijloc de carieră BMW X7 va avea o fascie frontală complet modificată. Se pare că bavarezii pregătesc un calandru de dimensiuni mai mari, cu forme ochite la noul iX, proaspătul SUV 100% electric bavarez. Mai şocantă pare a fi modificarea la nivel de faruri, care sunt poziţionate acum mai jos, precum pe un Rolls-Royce Cullinan, iar surse interne sugerează că acestea vor avea forme asemănătoare tot cu iX, deci s-ar putea ca X7 facelift să nu aibă vreo tangenţă cu limbajul stilistic distinctiv, moştenit de era farurilor numite "angel eyes".
La posterior, dimpotrivă, modificările par a fi mai discrete. BMW X7 facelift va avea un posterior asemănător cu ceea ce putem vedea acum, chiar şi blocurile optice posterioare vor rămâne în aceleaşi corpuri. Tradiţional, mici actualizări estetice vor interveni la nivel de hayon şi bară de protecţie posterioară. Deşi X7 a fost lansat acm abia 2 ani, versiunea actualizată este aşteptată anul viitor şi tot atunci, cel mai probabil, va marca premiera şi SUV-ul de top X8.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter