Gheţuşul provoacă primele accidente în Moldova: un microbuz s-a răsturnat pe traseul Chişinău-Cimişlia

27 Noiembrie 2020, 13:25
Denis Godorozea
Iarna este gata să îşi intre în drepturi în Moldova, după temperaturile negative nocturne şi ceaţa de dimineaţă, pe mai multe drumuri din ţara noastră s-a format gheţuş. Se pare, însă, că şoferii nu au ţinut cont de prognozele meteo şi condiţiile meteo, iar astfel în mediul online au apărut imagini cu primele accidente cauzate de vremea nefavorabilă. Mai mult de atât, se pare că nici autorităţile nu au întreprins măsuri la timp pentru a preveni incidente.
Imagini cu un microbuz răsturnat pe traseul Chişinău-Cimişlia au fost publicate pe reţelele sociale. Nu se cunoaşte dacă şoferul microbuzului a avut viteză excesivă sau nu şi-a echipat automobilul corespunzător vremii de iarnă, dar vedem că din cauza gheţuşului vehiculul a fost aruncat de pe şosea în câmp. Deocamdată nu se cunoaşte dacă accidentul s-a soldat cu persoane traumatizate. Mai mult ca atât, din spusele autorului postării, în momentul accidentului carosabilul nu a fost acoperit cu antiderapant, iar nisipul a fost împrăştiat abia după ce microbuzul a ajuns în câmp.

Amintim, că potrivit prognozelor emise de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, temperaturile joase de până la -2 grade Celsius se vor menţine şi în următoarele zile, în special pe timp de noapte, iar astfel mai persistă riscul formării gheţuşului pe şoselele din ţară.

Sursă foto — Facebook.com / GBM / Serghei Zotov
0
2,042
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!