Monovolumul imens Mercedes-Benz R-Class poate reveni în gamă, dar într-un format absolut nou

23 Noiembrie 2020, 12:16
Denis Godorozea
Mercedes-Benz R-Class a fost unul dintre cele mai controversate modele din gama constructorului german — monovolumul imens a încercat să cucerească diverse pieţe timp de aproximativ 7 ani de existenţă, în care a beneficiat de câteva actualizări. Dar germanii au lansat modelul la apusul erei monovolumelor, iar R-Class s-a prăbuşit ruşinos chiar şi pe piaţa din SUA.
Din momentul pensionării ultimului R-Class în mediul online periodic apar informaţii despre un presupus succesor al monovolumului, iar acum aceste zvonuri se fac auzite din nou. Ei bine, de această dată nu este vorba despre un succesor direct, deci un monovolum cu denumirea R-Class, ci lansarea unui model cu totul nou, care doar va prelua indicele respectiv, dar tot într-o formă modificată.
Aşadar, potrivit informaţiilor distribuite de publicaţia britanică Car Magazine, noul model va fi un SUV de dimensiuni mari, care din filosofia predecesorului său, R-Class, să moştenească arhitectura cu spaţiu pentru 7 persoane la bord şi un caracter dinamic. Respectiv, se presupune că noul model va fi comercializat doar sub brandul Mercedes-AMG, dar şi că acesta va avea un substrat tehnic 100% electric. În acest caz, modelul va fi denumit EQR, sau dacă va exista o versiune cu propulsie hibridă — GLR. Dar premiera noului model ar putea avea loc, însă, nu mai devreme decât în 2025, precizează sursa.
0
3,408
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!