Nissan invită la test drive cu... Toyota RAV4! Aşa vrea să demonstreze supremaţia noului X-Trail

10 Noiembrie 2020, 18:33
Denis Godorozea
Divizia americană Nissan a găsit o soluţie ciudată de a promova noua generaţie Rogue, proaspăt lansat pe piaţa din SUA. Showroom-urile vor oferi clienţilor posibilitatea de a testa noul model, cunoscut în Europa cu denumirea X-Trail, în raport cu o Toyota RAV4, pe care o vor putea testa toţi doritorii. Astfel, cei de la Nissan îşi propun să demonstreze direct toate avantajele noului Rogue în raport cu principalul său concurent.
Se pare că cei de la Nissan au şi investit mult în această campanie de marketing, or opţiunea de a testa crossover-ul Toyota va fi oferită în cel puţin 500 showroom-uri din SUA, ceea ce ar însemna că Nissan a achiziţionat aceste maşini de la concurenţi, nu? :) Ei bine, important e ca clienţii potenţiali să nu prefere ulterior o Toyota după testul comparativ.
Conducerea diviziei americane Nissan este convinsă că un asemenea test comparativ va permite cumpărătorilor să descopere toate avantajele pe care le are un Rogue în faţa lui RAV4. Vice-preşedintele departamentului de vânzări consideră că Rogue este mai atractiv din punct de vedere al designului, tehnologiilor de ultimă generaţie disponibile la bord, dar şi prin preţul competitiv.
La rândul lor, cei de la Toyota au declarat că sunt familiarizaţi cu noua strategie de vânzări a rivalilor şi că sunt convinşi că până la urmă cumpărătorii vor opta anume pentru un RAV4, în prezent lider în segmentul său pe piaţa americană.
0
4,132
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!