Numele Schumacher poate reveni în Formula 1 din sezonul următor

5 Noiembrie 2020, 14:46
Denis Godorozea
Numele Schumacher poate reveni în Formula 1 din anul viitor — este vorba despre fiul legendarului pilot, Mick Schumacher. Precum şi tatăl său, tânărul a început o carieră în sporturile cu motor, iar acum participă în cursele Formula 2. De anul viitor, însă, visul său ar putea deveni realitate, or Haas, echipă ce utilizează componente livrate de Ferrari, urmează să ia o decizie în acest sens în următoarele săptămâni.
În prezent, pe lângă Formula 2, Mick Schumacher este unul din membrii Academiei de Piloţi Ferrari, respectiv presa occidentală anticipează că tânărul pilot va avansa în cariera sa în componenţa echipei italiene. Anterior se vehicula că Schumacher ar putea debuta cu cei de la Alfa Romeo, însă această echipă a prelungit contractele cu piloţii actuali Raikkonen şi Giovinazzi.
Amintim că bolizii Haas au la bază componente livrate de Ferrari. Astfel, promovarea lui Schumacher în Formula 1 ar putea fi susţinută de italieni în contextul cooperării cu echipa de curse. O decizie finală în acest sens urmează să fie pronunţată în următoarele săptămâni. De menţionat, că Schumacher se bucură de succes în sezonul actual Formula 2, acesta fiind cel de-al doilea an când pilotul participă în cursă. Sezonul va lua sfârşit la începutul lunii decembrie în Bahrain, iar Schumacher are toate şansele să obţină o victorie decisivă.
1
1,320
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!