O şoferiţă în stare de ebrietate s-a răsturnat cu maşina, având 3 minori la bord

30 Noiembrie 2020, 12:49
Denis Godorozea
Un accident rutier revoltător a avut loc noaptea trecută la Bălţi — o şoferiţă, fiind în stare de ebrietate, s-a răsturnat cu maşina după ce a pierdut controlul volanului. Aceasta s-a angajat într-un condus riscant cu viteză excesivă, iar asta chiar dacă a avut cu ea 3 copii la bord.
La volanul sedanului BMW Seria 7 se afla o femeie de 27 ani. Potrivit poliţiei, aceasta avea viteză excesivă când a pierdut controlul volanului şi s-a ciocnit de o bordură. În consecinţă, automobilul s-a inversat, iar cei de la bord au avut nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii legii au stabilit că femeia avea o concentraţie de 0.58 mg/l de alcool etilic pur în aerul expirat. În maşină se afla şi un bărbat de 55 ani, care tot era beat (0.82 mg/l), dar şi doi copii de 10 ani.
Abia ulterior inspectorii au stabilit că în momentul impactului cei 4 au fost acompaniaţi de o altă femeie, în vârstă de 36 ani, care avea cu ea şi un copil de doar 2 ani. Aceasta, însă, a părăsit locul accidentului imediat, fără a acorda ajutor celor rămaşi în automobil.
1
1,629
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!