Podurile din Chişinău sunt într-o stare dezastruoasă şi urmează să fie reparate cât mai urgent

17 Noiembrie 2020, 14:11
Denis Godorozea
Autorităţile municipale au inspectat astăzi starea podurilor din Chişinău şi au ajuns la concluzia că acestea se află într-o stare dezastruoasă, fiind nevoie de intervenţii urgente pentru reabilitare, or, în caz contrar, cheltuielile de reparaţii vor creşte semnificativ.
În urma expertizei, s-a constatat că podurile de pe strada Albişoara din capitală sunt într-o stare tehnică proastă, ba prezintă pericol pentru participanţii la trafic, fiind identificate grinzi pe alocuri. Autorităţile au remarcat că doar pentru reparaţia podului Mihai Viteazul ar fi nevoie de circa 72 milioane lei, iar suma investiţiilor ar putea creşte odată cu nivelul de uzură a podului. Respectiv, cu cât mai mare este întârzierea reparaţiei, cu atât mai scump va costa.

Fără a specifica termeni exacţi, primarul general a menţionat că podul de pe Mihai Viteazul urmează să fie reparat în viitorul apropiat, chiar dacă procesul va îngreuna şi mai mult traficul din capitală. Totodată, pe parcursul anului viitor ar urma să înceapă reparaţia podurilor de pe strada Ismail şi dulevardul Grigore Vieru.
1
1,815
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!