Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Protecţie maximă pentru întreaga familie: atelierul Inkas prezintă un V-Class blindat

27 Noiembrie 2020 - 17:32
Denis Godorozea
Compania canadiană Inkas vine cu un răspuns pentru clienţii ce-şi doresc mai mult spaţiu la bord, poate pentru întreaga familie, dar să beneficieze de protecţie maximă — atelierul a pregătit un Mercedes-Benz V-Class blindat. Un asemenea model nu este oferit standard de constructorul german, deşi pe piaţă este disponibilă o varietate imensă de nivele de echipare şi interpretări V-Class. Probabil, microbuzul nu a juns încă în mâinile celor de la Mercedes-Benz Guard?
Mai puţin specific pentru asemenea proiecte, dar pur canadian, cei de la Inkas nu s-au aventurat în modificarea interiorului maşinii în intenţia de a oferi senzaţii de lux exorbitant la bord — se pare că aici nici nu s-a intervenit măcar, or interiorul este unul cât se poate de standard pentru un V-Class, cu toate componentele de serie. Respectiv, specialiştii companiei şi-au făcut silenţios treaba, dar care va fi apreciată de clienţii fideli, or acest V-Class răspunde standardelor de protecţie BR6/VR6, ceea ce înseamnă că microbuzul poate rezista nu doar focurilor de armă, dar şi exploziilor, inclusiv în partea inferioară a maşinii.
Pasagerii de la bord vor fi protejaţi de o capsulă rezistentă, acoperită de panouri de oţel pe plafon, podea şi portiere, iar geamurile laterale sunt şi ele rezistente atacurilor, fireşte. Totodată, specialiştii Inkas au ţinut să fortifice şi mecanismele portierelor, astfel încât acestea să poată fi deblocate din interior chiar şi după un atac sever. Opţional se propune şi un sistem automatizat de stingere a incendiilor.
Deocamdată cei de la Inkas se oferă să modifice o singură versiune Mercedes-Benz V-Class, în varianta de 5,140 mm lungime, cu ampatament de 3,200 mm. Preţul modificărilor nu a fost specificat, dar presa occidentală anticipează că o asemenea fortăreaţă va costa aproximativ 300,000 dolari americani.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter