Rolls-Royce lansează colecţia inedită de culori Neon Nights. Doar 12 automobile vor fi produse

25 Noiembrie 2020, 09:24
Denis Godorozea
Rolls-Royce lansează o colecţie inedită de nuanţe de caroserie în seria Neon Nights, care vor fi disponibile doar în versunile exclusive Black Badge. Trei modele din gama actuală pot fi vopsite în culorile speciale, iar în total vor exista doar 12 asemenea maşini de colecţie, câte 4 Wraith, Dawn şi Cullinan.
Britanicii au dezvăluit că noul tip de vopsea din seria Neon Nights a fost creat divizia Bespoke la comanda specială a unui client înstărit din SUA (presupunem noi că-i din Miami!), dar produsul final i-a fascinat într-atât de mult, că au decis să lanseze o colecţie exclusivă pentru cumpărătorii din alte ţări. Nuanţele speciale vor putea fi comandate doar în cadrul seriei Black Badge şi doar pentru trei modele din gamă, fiecare cu culoarea lui originală.
Coupe-ul Wraith va putea fi vopsit doar în culoarea verde Lime Rock Green, pentru decapotabila Dawn este prevăzută nuanţa roşie Eagle Rock Red, iar pentru SUV-ul Cullinan va fi albastru Mirabeau Blue, fiecare în doar 4 exemplare. Dar nu luminile retro din oraşele mari americane de la apusul secolului trecut i-au inspirat pe cei de la Rolls-Royce ci, potrivit lor, culorile vii ale naturii. Verde — de la broasca australiană, roşu de la arborele Ohia Lehua, iar albastru de la fluturele exotic din America de Sud.
Rolls-Royce nu a dezvăluit preţul fiecărui exemplar exclusiv, dar atenţionează că 3 dintre cele 12 au fost deja rezervate. Livrările vor demara în viitorul apropiat, dar producţia celorlalte modele va fi mai durabilă ţinând cont de asamblarea manuală şi dificultăţile la aplicarea vopselei speciale.
0
1,194
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!