Suzuki Swace se lansează oficial în Europa! E mai scump cu 1,500 euro decât Corolla Touring Sports

12 Noiembrie 2020, 09:14
Denis Godorozea
În luna septembrie a acestui an Suzuki prezenta un nou model destinat pieţei europene, denumit Swace, care în esenţă este nu altceva decât o Toyota Corolla Touring Sports cu motorizare hibridă. Anticipam atunci că cei de la Suzuki vor alege o interpretare mai puţin dotată a break-ului şi astfel vor asigura un preţ mai accesibil pe piaţă. Dar realitatea e un pic altfel, Suzuki e cu circa 1,500 euro mai scump!
Deocamdată japonezii au anunţat preţurile pentru Marea Britanie, unde de curând au fost deschise şi comenzile pentru noul Swace. Cum se anunţa iniţial, break-ul cu emblema Suzuki va fi disponibil într-o singură motorizare, şi anume cea hibridă clasică, cu motor pe benzină de 1.8 litri, aspirat natural şi asistat de un motor electric. În tandem sistemul livrează 122 CP şi se cuplează la o cutie cu variaţi continuă, ce transmite cuplul pe puntea faţă. Deci, un tandem similar cu cel oferit pe versiunile de bază Corolla.
Interpretarea de bază include un sistem multimedia cu ecran de 7 inch şi posibilităţi de conectare Apple CarPlay. Ba mai mult de atât, chiar şi cel mai accesibil Swace va avea volan şi scaune încălzite electric şi un sistem de climatizare automatizat cu două zone. Fireşte, ansamblul Toyota Safety Sense (redenumit pentru Suzuki) este inclus standard conform legislaţiei europene, iar tot aici mai adăugăm o cameră de marşarier şi cruise-control.
Într-o versiune similară, chiar identică, Toyota Corolla Touring Sports Hybrid porneşte în Marea Britanie de la 26,350 lire, pe când Suzuki Swace are un preţ de cel puţin 27,499 lire. Livrările urmează să înceapă în următoarele săptămâni, iar asamblarea break-ului va avea loc la uzina Toyota din Derbyshire, alături de Corolla.
0
6,135
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!