Tuning utilitar: Ford lansează cea mai accesibilă versiune Ranger, pe care posesorii să o modifice individual

23 Noiembrie 2020, 17:36
Denis Godorozea
Ford prezintă primele imagini cu cea mai accesibilă şi cea mai utilitară versiune a modelului Ranger — acesta va fi disponibil în Europa într-o interpretare mai ciudată, doar cu cabină şi propulsor, pe când la posterior se va regăsi doar platforma şi suspensia. Potrivit americanilor, noua versiune va fi atractivă pentru companiile ce au nevoie de o utilitară specifică, care nu se regăseşte în oferta constructorului.
Respectiv, autoşasiul pustiu prevede instalarea unui compartiment personalizat de depozitare sau chiar unui mecanism utilizat în construcţii, de exemplu, în funcţie de necesităţile companiei, fără prea multe cheltuieli de transformare cărora în mod normal ar trebui să fie supusă o versiune obişnuită de Ranger pick-up. Totodată, noua variantă utilitară va fi mai accesibilă decât cele disponibile la moment. Cumpărătorii Ranger vor putea echipa ulterior maşina după propriile necesităţi în mod individual, sau să apeleze la companiile terţe recomandate de Ford.
În materie de caracteristici, platforma lui Ranger oferă loc suficient pentru un compartiment personalizat de depozitare în lungime de până la 2,518 mm, pe când greutatea maximă autorizată constituie 3,270 kg. Sub capota noii versiuni se va situa unitatea turbodiesel 2.0 EcoBlue de 170 CP şi 420 Nm la activ, motorul fiind cuplat la o transmisie integrală. Garda la sol constituie în acest caz 237 mm.
0
1,629
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!