Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un Audi e-tron furat din Germania, reţinut în aceeaşi zi la vama dintre România şi Moldova

17 Noiembrie 2020 - 14:59
Ilie Toma
Un caz produs în week-end-ul trecut la punctul de trecere a frontierei Galaţi de la vama dintre România şi Moldova, readuce din nou în actualitate problema maşinilor de lux furate, care sunt aduse în mare viteză la hotarul dintre aceste ţări, hoţii sperând că vor reuşi să părăsească graniţele UE înainte ca poliţia din statul de origine să reuşească să anunţe în căutare internaţională maşina furată.
Doar că de această dată e vorba de un SUV 100% electric de lux — Audi e-tron. Dacă vă mai îndoiţi de faptul că o maşină electrică poate parcurge rapid distanţe lungi, aveţi aici dovada contrariului. Bine, acum exact un an şi redacţia noastră parcursese distanţa Chişinău-Munchen cu un Audi e-tron în ceva mai mult de 24 de ore, în condiţii absolut legale, evident, dar acest şofer prins acum la vama Galaţi ne-a întrecut performanţa...
Şoferul acestui Audi e-tron, un cetăţean bulgar în vârstă de 48 de ani, a ajuns la vama dintre România şi Moldova pe la miezul nopţii dintre 14 şi 15 noiembrie, din câte se pare. Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la statutul juridic al maşinii şi au efectuat verificări suplimentare. Aşa au aflat că SUV-ul electric fusese anunţat drept furat şi dat în căutare în aceeaşi zi de 14 noiembrie de către poliţia din Germania! Prin urmare, maşina fabricată în 2020 şi estimată la o valoare de 100,000 euro a fost reţinută pentru cercetări suplimentare, iar şoferul a declarat că el nu are calitate de proprietar, ci doar a fost rugat să transporte acest SUV, neştiind că a fost furat.
Poliţia de frontieră din Galaţi nu anunţă dacă destinaţia finală a acestui Audi era Moldova, Ucraina sau o altă ţară estică mai îndepărtată.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter