Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un nou accident cu maşini cu girofar în Chişinău: de această dată între un taximetru Toyota Prius şi o ambulanţă

20 Noiembrie 2020 - 13:44
Redacţia PiataAuto.md
După ce acum trei zile la o intersecţie din Chişinău s-a produs un accident între o maşină a poliţiei şi o Toyota Prius, iar un video publicat mai târziu demonstra că girofarul maşinii de poliţie a fost pornit abia după impact, azi dimineaţă s-a mai produs un nou accident cu implicarea unei maşini cu girofar şi a unei Toyota Prius.
De acestă dată a fost vorba de o ambulanţă, din seria Sprinter-elor noi, care s-a tamponat puternic cu un taximetru Toyota Prius la intersecţia străzii Bucureşti cu Mihai Eminescu. Impactul a fost atât de puternic, încât partea frontală a Toyotei a fost grav avariată, aceasta pierzând şi o roată în urma loviturii.
Totul s-a întâmplat la o oră foarte matinală, însă această intersecţie are semaforul pornit în regim normal 24 de ore de 24, prin urmare, cel mai probabil, fie a fost vorba de o trecere la culoarea roşie, fie taximetristul nu a observat ambulanţa, însă la această oră nu ni s-a confirmat dacă ambulanţa avea girofarul inclus sau nu. Vom reveni ulterior cu comentariile poliţiei, însă, până atunci, dacă cineva are vreun material video de la faţa locului, vă rugăm să ni-l expediaţi, pentru că ar putea ajuta la stabilirea corectă a celui care se face vinovat în acest accident.

Sursa foto: Telegram / Ungureanu 112
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter