Un taximetrist beat s-a răsturnat cu maşina noaptea trecută pe traseul Chişinău-Bălţi

12 Noiembrie 2020, 11:33
Denis Godorozea
Un taximetrist a provocat un accident grav noaptea trecută pe traseul Chişinău-Bălţi, în preajma localităţii Bravicea. Singurul participant şi vinovat de accident, de altfel, se face însăşi şoferul maşinii de taxi marca Opel Astra, care a nu a adaptat viteza condiţiilor de drum, dar şi ar fi fost în stare de ebrietate.
Poliţia comunică că şoferul în vârstă de 32 ani se deplasa cu viteză excesivă. La un moment dat, acesta s-a izbit violent de o placă de beton din preajma drumului, iar în urma impactului automobilul s-a inversat. Unitatea de transport a fost grav avariată, fiind deteriorate caroseria, suspensia, iar cel mai grav este că rezervorul de gaz natural comprimat (CNG) nu a fost fixat bine în compartimentul destinat bagajelor, fie s-a desprins din locul fixării, astfel încât a spart luneta şi a ajuns pe carosabil. Respectiv, a fost solicitată intervenţia pompierilor pentru a preveni o eventuală explozie, incendiu sau scurgeri de gaz.
Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au stabilit că şoferul maşinii de taxi, un bărbat în vârstă de 32 ani, originar din Teleneşti, circula în stare de ebrietate alcoolică, având o concentraţie de 0.64 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Din cauza traumatismelor suferite în urma accidentului, taximetristul a fost transportat la un spital din raionul Călăraşi pentru îngrijiri medicale. Cel mai probabil, bărbatul va fi lipsit de permisul de conducere şi se va alege cu un dosar penal.
Sursă foto — Telegram / Ungureanu 112
1
1,658
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!