(VIDEO) Ce poate face noul Ford Bronco în acţiune de offroad şi de ce e deja o legendă vie

28 Noiembrie 2020, 20:59
Redacţia PiataAuto.md
Totuşi, atunci când un producător vrea să facă un produs inspirat, îndrăzneţ, şi cu întreaga tragere de inimă a echipei sale, ies adevărate legende. Noul Ford Bronco e cel mai bun exemplu recent. Un offroader adevărat, autentic de la construcţia sa până la design, cu posibilităţi de transformări pentru toţi, cu preţ accesibil şi mai ales cu o abordare sinceră şi consistentă. Nu e un SUV care doar pretinde că e offroad adevărat. E un offroader adevărat, gata de provocări dure în lumea reală.
Şi asta l-a făcut o legendă vie deja, chiar înainte ca primele mii de exemplare să ajungă la primele mii de cumpărători. Toţi care îl testează sunt încântaţi de el. Clienţii se înghesuie să-l comande, chiar şi în acest an dificil pandemic. După agitaţia şi popularitatea de care se bucură acum Bronco, ea poate fi comparată doar cu cele mai strălucite modele din istoria Ford, gen Mustangul clasic!
Iar mai jos cei de la Ford au gândit un video într-un soi de transmisiune live interactivă, digitalizată, dedicată renumitului eveniment de maşini customizate SEMA Show, care are loc întotdeauna la sfârşit de noiembrie în SUA. În acest video renumitul Jay Leno vorbeşte despre Bronco, vorbesc despre el şi creatorii lui şi mai ales noul Bronco poate fi văzut în acţiune! Practic, după ce vezi acest video vei înţelege ce poate face Ford Bronco în acţiune de offroad şi de ce e deja o legendă vie!
0
2,626
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!