(VIDEO) Culmea insistenţei: un şofer continuă drumul cu un GMC Yukon fără o roată în SUA

25 Noiembrie 2020, 15:38
Denis Godorozea
Prostia are talentul de a fi insistentă, a demonstrat-o un şofer din SUA care nu a renunţat să-şi continue drumul cu al său GMC Yukon, chiar şi fără o roată, fiind pe un drum public din oraşul american Chicago, statul Illinois. Şoferul năstruşnic a fost surprins de camera unui alt participant la trafic, când încerca să se integreze în traficul nocturn de parcă totul ar fi în regulă cu offroader-ul lui imens.
În imagini putem vedea că Yukon-ul a pierdut pe undeva roata faţă din dreapta şi, aparent, discul de frână, or cel puţin nu putem vedea nici urme ale sistemului de frânare acolo, ci doar elemente ale suspensiei şi transmisiei. În aceste condiţii, maşina s-a înclinat puternic pe partea dreată-faţă, roata posterioar din sensul opus fiind ridicată în aer. Chiar şi într-o asemenea postură, maşina a putut porni din loc, iar şoferul nu a părut prea deranjat de starea maşinii şi şi-a continuat îndrăzneţ drumul, în ciuda scânteielor şi fumului.

Deocamdată nu se cunosc alte circumstanţe, dar multiple comentarii pe reţelele de socializare sugerează că offroader-ul ar fi fost furat. Poliţia nu a venit cu detalii pentru presă pe marginea cazului.
0
1,688
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!