(VIDEO) Culmea iresponsabilităţii: beată la volan, alăpta copilul în timp ce conducea noaptea maşina

12 Noiembrie 2020, 17:01
Denis Godorozea
Un caz de iresponsabilitate nevirosimilă a fost documentat de oamenii legii în noaptea din 10 spre 11 noiembrie 2020. În satul Hruşova din raionul Criuleni un echipaj de poliţie a stopat o maşină, ce circula haotic pe traseu, pe timp de noapte. Mare le-a fost uimirea inspectorilor, când la bord au depistat o femeie beată criţă, care conducea mijlocul de transport cu copilul în braţe.
La volanul maşinii a fost o femeie în vârstă de 30 ani, ce ţinea în braţe un copil de aproximativ un an, pe care-l şi alăpta, fiind în trafic! Potrivit comunicatului, inspectorii au simţit un miros puternic de alcool emanat din habitaclul maşinii, iar astfel au reţinut femeia şi au decis să o supună testului alcoolscopic. Testul a depistat o concentraţie de 0.92 mg/l de alcool în aerul expirat de femeie. Aceasta şe-a comunicat ulterior inspectorilor, că fusese în vizită la o cumetră, unde a şi consumat băuturi alcoolice.

Permisul femeii a fost ridicat de oamenii legii, aceştia urmând să investigheze cazul. Ulterior instanţa va decide sancţiunea care-i va fi aplicată.
0
3,319
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!