(VIDEO) Film cu doză bună de umor, din Germania: urmărindu-l pe BMW iNEXT

15 Noiembrie 2020, 11:21
Ilie Toma
Da, da, uneori şi germanii pot scoate ceva cu o doză bună de umor. Mai ales dacă decid să contracteze o agenţie creativă bună şi le permit acestora să-şi pună creativitatea la treabă.
Săptămâna ce e pe care se încheie, noi am participat la o serie de lansări inovative ale celor de la BMW, care au avut loc nu cu deplasări fizice prin Germania, ci cu cufundarea noastră digitală într-o lume virtuală, în care am putut vedea noi modele şi concepte ale grupului BMW. O parte din exprienţa noastră a fost şi acest film foarte bun, în 6 episoade, care prefaţa lansarea noului model electric al bavarezilor, derivat din conceptul BMW iNEXT — BMW iX.
Despre noul BMW iX de serie noi v-am spus deja tot ce trebuie să ştiţi într-un articol detailat, dar acum vrem să vă îndemnăm să pătrundem un pic într-o lume a plăcută a unui film de scurt metraj foarte bine realizat, care ne va da tuturor aroma felului în care au conceput cei de la BMW acest nou model al lor. Şi credeţi-ne, ceea ce vă propunem să vedeţi mai jos nu e vreun film plictisitor în care un angajat al mărcii vorbeşte lucruri importante pentru el, dar neînţelese pentru alţii. E un film cu o doză ună de umor şi bună dispoziţie, care te face să înţelegi că toată pandemia acestui an poate aduce schimbări interesante în felul în care ar putea comunica producătorii auto de aici încolo!

Scrieţi-ne impresiile voastre în comentarii, dacă v-a plăcut filmul sau nu, dar şi dacă vă pare interesant noul BMW iX! Ah, da, nu uitaţi să bifaţi subtitrele în engleză, că germanii mai vorbesc şi în germană în acest video, cât timp sunt urmării de creatorii filmului.
0
4,510
GALERIE VIDEO (6 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!