(VIDEO) În sfârşit, un nou episod special The Grand Tour e pe cale să fie lansat

18 Noiembrie 2020, 12:44
Ilie Toma
După un sezon 3 frumos şi palpitant, care s-a încheiat în primăvara anului 2019 cu un soi de anunţ că sezoanele şi seriile aşa cum le ştiau toţi au luat sfârşit pentru totdeauna, iar cei trei protagonişti vor produce din acel moment doar episoade speciale, fanii The Grand Tour au trecut deja prin toate etapele posibile ale nerăbdării, furiei şi dezamăgirii în aşteptare de noi producţii.
Primul şi ultimul asemenea episod special fusese lansat în decembrie 2019, numit Seamen. A venit anul 2020, fanii ştiau că echipa filmase o altă aventură în Madagascar, apoi protagoniştii au anunţat că pandemia le-a dat peste cap filmările unei alte aventuri din Rusia. Lansări de producţii complete n-au mai urmat, însă.

Astăzi, însă, la 18 noiembrie, cei de la The Grand Tour ne anunţă că episodul special al aventurii din Madagascar urmează a fi lansat, în sfârşit. Lansarea se va produce tocmai peste o lună, la 18 decembrie. Odată cu acest anunţ, producătorii au publicat şi un mic video de avanpremieră, pe care vă invităm să-l urmăriţi mai jos.
0
1,303
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!