(VIDEO) Moldova Electro Maraton la final! Impresii, cifre curioase şi senzaţia marii schimbări

1 Noiembrie 2020, 18:52
Ilie Toma
Moldova Electro Maraton 2020 a ajuns la final, dragii noştri. După ce-am parcurs toată Moldova de la sud la nord într-o singură zi, adică după ce-am trecut mai bine decât preconizam marea provocare a turului nostru electric, în cea de-a 4-a zi ne-am îndreptat spre Chişinău, luând-o niţel spre partea de est, spre Drochia şi Soroca.
La finalul maratonului, am vrut să împărtăşim cu voi impresiile pe care le-am avut după acest tur electric din 2020, în comparaţie cu cel din 2018 sau 2019. Iar pentru că ne-aţi tot rugat să dăm cifre, chiar înainte de a da rapoarte mai detaliate, în ultimul reportaj video de azi dăm şi totalurile celei mai accesibile maşini electrice din cele 3 — cât a consumat ea pe parcursul a peste 1,000 km ai turului, cât înseamnă asta în kWh şi mai ales — cât înseamnă asta în bani.
Veţi vedea şi în video că la final, Dan Untură, unul din membrii echipajului, a urcat din nou pe motocicleta sa cu ataş, clasică, cu motor cu ardere internă. Şi nu pentru că ar contrapune-o pe ea în calea electromobilităţii. Motocicleta e pasiune. Maşina electrică devine tot mai mult o alegere raţională. Iar Dan e convins că se poate trăi frumos alternându-le pe ambele, raţiunea cu pasiunea.
Noi vă invităm să urmăriţi acest ultim reportaj video şi vă promitem să revenim ulterior cu relatări cu informaţii mai detailate din maraton, cu impresii şi gânduri şi ceva mai multă informaţie despre staţii şi trasee naţionale, inclusiv cu fişiere şi sfaturi utile despre acestea.
0
2,970
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!