(VIDEO) Momentul accidentului de pe str. Cuza Vodă din Chişinău, între un BMW şi o dubiţă VW. Cine e vinovat?

9 Noiembrie 2020, 11:22
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cu implicarea unul BMW şi a unei dubiţie Dacia Lodgy s-a produs azi pe str. Cuza Vodă din Chişinău. Atunci când au apărut primele fotografii, iar BMW-ul părea staţionat pe contrasens în urma accidentului, toţi au acuzat imediat BMW-ul. Iarăşi BMW, sigur el e vinovat.
Doar că ceva mai târziu au apărut în mediul online şi imaginile video care au surprins momentul accidentului şi care ridică semne de întrebare vizavi de cine e totuşi, vinovat de acest accident.

Dubiţa celor de la DHL ieşea din zona sediului lor şi-şi dorea să vireze la stânga, de fapt. Maşina care filmează circula pe banda stângă, când, aproape de locul în care aştepta ieşirea dubiţa, o ia spre banda dreaptă. În acel moment, din spatele ei, vine în viteză BMW-ul, într-un soi de depăşire, iar dubiţa pornise deja să vireze spre stânga.
Aparent, exact înainte de momentul impactului BMW-ul este exact cu roţile stânga pe linia dublă, aparent neieşind pe contrasens înainte de impact. Viteza nu pare foarte sigură, dar nici nu putem menţiona că ar fi avut peste 50 km/h. Şi, până la urmă, dubiţa era cea care ieşea de pe un drum secundar, într-o manieră destul de discutabilă virând la stânga, şi era cea care trebuia să se asigure că are liber de a ieşi.

Deci, voi ce credeţi, cine se face vinovat în acest accident?

Erată: menţiunea iniţială despre dubiţă VW a fost corectată cu dubiţă Dacia.
0
16,373
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!