(VIDEO) Momentul în care o construcţie de beton se prăbuşeşte peste o maşină în Rusia, surprins de camera de bord

13 Noiembrie 2020, 12:44
Denis Godorozea
Un accident grav a avut loc acum câteva zile pe o şosea din Rusia — o construcţie de beton s-a prăbuşit peste un autoturism de model Hyundai. Momentul prăbuşirii a fost surprins chiar de camera de bord din maşina distrusă, secvenţa devenind virală pe reţelele sociale din întreaga lume. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit traumatisme grave, persoanele de la bordul maşinii au rămas în viaţă.
După cum putem vedea în imaginile video de mai jos, autoturismul Hyundai se deplasa pe o şosea cu două benzi în ambele sensuri, urmând o autobetonieră. Şoferul vehiculului din faţă nu a ţinut cont de dimensiunile camionului în raport cu construcţia şi a parcurs cu viteză zona, iar asta în timp ce, potrivit presei din Rusia, accesul pe porţiunea respectivă este interzis camioanelor. Impactul a fost suficient de puternic pentru a prăbuşi construcţia.
Şoferul autoturismului Hyundai a relatat ulterior presei, că a reuşit să prevină consecinţele grave pentru că a reacţionat prompt şi a frânat, astfel construcţia betonieră prăbuşindu-se pe capota maşinii, deteriorând şi parbrizul. În momentul accidentului, pe lângă şofer în maşină se mai aflau 3 membri de familie, care au scăpat nevătămaţi.
1
2,760
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!