(VIDEO) Mort de beat, un şofer de rutieră a încercat să fugă de poliţie, dar a provocat un accident

18 Noiembrie 2020, 13:28
Denis Godorozea
Un şofer de microbuz de rută din capitală a fost oprit în stare de ebrietate avansată în seara zilei de ieri, aproximativ la ora 20:00, în sectorul Buiucani din Chişinău. Oamenii legii i-au solicitat să oprească microbuzul, după ce l-au văzut circulând haotic pe una din străzile capitalei.
Individul s-a opus somaţiilor poliţiştilor şi şi-a continuat drumul în intenţia de a fugi, fiind urmărit de echipajul INSP. Şoferul a fost, însă, într-o stare avansată de ebrietate, iar astfel urmărirea nu a durat prea mult până acesta a provocat şi un accident rutier, ciocnindu-se în posteriorul unei maşini pe strada Vasile Lupu. Individul a fost eliminat de la volanul microbuzului imediat, fiind ulterior escortat la Dispensarul Republican de Narcologie. Scos din maşină, acesta abia de se ţinea pe propriile picioare. În urma testului realizat, starea sa de ebrietate a fost confirmată cu o concentraţie de 1.62 mg/l de alcool în aerul expirat, mult peste limita prevăzută legal, ceea ce corespunde unei stări avansate de ebrietate alcoolică.

În urma cercetărilor, oamenii legii au constatat că individul de 42 ani activează în calitate de şofer de maxi-taxi pe o rută din Chişinău. Din fericire, acesta nu transporta pasageri în momentul accidentului. Cercetările pe marginea acestui cazi continuă, iar instanţa urmează să stabilească sancţiunea care-i va fi aplicată.
0
1,095
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!