Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) O Tesla a rămas fără acoperiş, din nou! Momentul a fost surprins de o cameră de bord

26 Noiembrie 2020 - 16:09
Denis Godorozea
Un nou incident care etalează problemele de asamblare Tesla a fost surprins pe o autostradă din China — de această dată fără acoperişul panoramic a rămas un sedan Model S, iar momentul în care plafonul se desprinde de automobil a fost surprins de camera de bord a unei maşini ce urma electromobilul. Din fericire, plafonul de sticlă s-a prăbuşit pe asfalt, fără să cauzeze careva daune altor participanţi la trafic.
În imagini putem vedea cum automobilul cu camera de bord este depăşit din partea dreaptă de o Tesla Model S, cu viteză simţitor mai mare. Nu se cunoaşte motivul exact care a dus la desprinderea plafonului — presa din China nu a specificat dacă în acel moment şoferul a acţionat plafonul panoramic, sau acesta ar fi fost închis. Dar cert este că de această dată compania Tesla nu poartă vreo vină directă, or potrivit informaţiilor preliminare oferite de şoferul electromobilului, cu puţin timp până la incident Model S a fost deservit într-un service terţ, dar autorizat, unde acesta a fost înlocuit după un defect la acoperişul original. Respectiv, vina aparţine angajaţilor service-ului care au executat necalitativ lucrările.

Amintim că acesta nu este primul asemenea incident cu un electromobil Tesla. Mai devreme fără acoperiş a rămas o Tesla Model Y pe o autostrată din SUA, maşina fiind abia livrată posesorului. Totodată, mai mulţi posesori de Model Y au raportat numeroase probleme de asamblare la maşinile livrate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter