(VIDEO) Peste 270 de servicii în orice staţie Petrom din Moldova: vă spunem ce înseamnă noul concept Servicii Petrom

21 Noiembrie 2020, 13:47
Redacţia PiataAuto.md
Da, în zilele noastre o staţie peco e departe de ce a fost odată, iar alimentarea cu carburant e doar unul din multiplele lucruri pe care le poţi face. Unul din peste 270 de lucruri pe care le poţi face, dacă vorbim de o staţie peco Petrom Moldova.
Prin comoditatea amplasării pentru cei de la volan, prin programul de lucru de 24 de ore, prin răspândirea în întreaga ţară, staţiile peco pot deveni adevărate centre de servicii adiţionale — de la plăţi bancare, utilitare, până la servicii corelate direct cu maşina ta. Cei de la Petrom ne-au provocat să descoperim şi să experimentăm pe propria piele măcar câteva din aceste sute de servicii. Noi am explorat lista aia enormă şi ne-am imaginat câteva situaţii pe care mai mulţi dintre noi ar putea să le întâmpine mai frecvent, apoi am pornit să le experimentăm prin ţară, vreme de câteva zile şi nopţi bune, pentru a veni acum cu un reportaj video clar şi pe înţelesul tuturor.
Şi vrem să ştim părerea ta — ţi se par utile aceste noi posibilităţi implementate la staţiile peco? Crezi că ai putea să le foloseşti? Crezi că sunt comode? Sau poate crezi că mai lipseşte ceva şi ai avea tu vreo idee suplimentară? Spune-ne în comentarii!

(P). Publicaţie sponsorizată.
0
4,989
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!