(VIDEO) Teribilişti din TikTok: cu 150 km/h pe un Opel fără airbag şi cu centura necuplată

17 Noiembrie 2020, 10:49
Denis Godorozea
Încă un teribilist din Moldova, vânător de like-uri în TikTok, ajunge faimos în mediul online din ţara noastră după publicarea unui video în care este surprins cum sfidează prevederile legale, dar şi orice limite de bun simţ. Acesta a fost filmat cum conduce un Opel cu viteze de peste 150 km/h pe un traseu din ţară.
Ei bine, aparent, în video nu mai apar alte maşini în cale, respectiv cineva ar putea reproşa, că-şi pune în pericol doar propria viaţă, pentru care doar el poartă răspundere. Dar totul nu e atât de simplu. După cum putem vedea, "pilotul" conduce un Opel destul de vechi, care nici măcar nu este dotat cu vreun airbag pentru şofer, respectiv nu are nici un soi de airbag-uri la bord. Mai mult ca atât, şoferul este filmat de un amic, aparent aşezat pe bancheta din spate, iar după poziţia camerei care a captat imaginile, putem presupune că pasagerul nu are nici măcar centura cuplată. Nici nu am vrea să ne imaginăm consecinţele unui accident rutier cu o asemenea maşină, la o asemenea viteză, pentru cei doi.

O altă întrebare ne frământă şi mai mult — sunt oare asemenea secvenţe video atât de solicitate pe reţelele de socializare încât indivizii lipsiţi de bunul simţ ar fi gata să se supună unui asemenea risc, doar în goană după aprecieri şi faimă? Ce-şi doresc să demonstreze ei, de fapt?
0
5,989
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!