(VIDEO) Un designer s-a apucat să corecteze exteriorul noului BMW iX

16 Noiembrie 2020, 11:42
Denis Godorozea
La mijlocul săptămânii trecute BMW iX marca premiera mondială. Bavarezii şi-au caracterizat creaţia drept un automobil de generaţie absolut nouă, unul 100% electric, dar care moşteneşte valorile istorice ale brandului. Totodată, crossover-ul electric a preluat limbajul stilistic distinctiv lansat de BMW Seria 4 mai devreme, cu un calandru specific de dimensiuni mari, dar şi elemente de design absolut noi, precum farurile şi blocurile optice posterioare.
BMW iX original, în versiunea Sport

Aşadar, anume designul a stârnit, din nou, cele mai aprinse discuţii în rândurile fanilor BMW. Dar se pare că de această dată nu doar calandrul imens a trezit controverse, ci mai multe soluţii stilistice minore. Astfel, nu a trecut prea mult timp până entuziaştii au venit cu ideile proprii de a îmbunătăţi aspectul exterior al noului iX. Printre aceştia — şi designerul TheSketchMonkey, care a realizat un video informativ unde a explicat "problemele" stilistice cu care se confruntă noul iX, dar a mai şi venit cu soluţii proprii.
BMW iX Sport, modificat de TheSketchMonkey

Pe imaginile mai sus puteţi compara aspectul exterior original, dar şi cel modificat, iar în clipul video de mai jos vă invităm să urmăriţi metamorfozele suferite de BMW iX în procesul de "corectare". Care crossover, după părerea vostră, arată mai bine?
0
1,460
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!