(VIDEO) Vlogger-ul rus, care a dat foc Mercedesului său, a fost arestat

23 Noiembrie 2020, 15:34
Ilie Toma
Povestea vlogger-ului rus, care şi-a dat fac propriului Mercedes-AMG GT 4-door Coupe, fiind nemulţumit de un service al mărcii, a mai continuat cu un alt episod, de această dată mai dureros pentru fostul proprietar de Mercedes.
În urma acelui video în care maşina sa sa ardea şi a altuia în care îşi explica gestul, un alt youtuber i-a sugerat ideea de a duce maşina arsă la sediul service-ului Mercedes-Benz, care i-a şi cauzat toată epopeea nemulţumirii. Ideea a prins contur în curând, aşa că vlogger-ul a venit într-o dimineaţă cu AMG-ul său ars, pe un evacuator, pe care l-a lăsat în zona de parcare a unui alt service Mercedes-Benz, mai central. Vlogger-ul spune că şi la acest service maşina lui fusese de câteva ori. AMG-ul era pus pe evacuator, iar deasupra era şi un banner mare, pe care scria „Mulţumesc, Mercedes, pentru deservire de calitate”.
Fireşte, maşina arsă cu bannerul mare a atras imediat atenţia. Apoi vlogger-ul a mai făcut o transmisiune live pe instagramul său şi le-a zis fanilor locul unde se afla maşina, spunându-le că, dacă vor, ar putea veni să-şi facă poze cu legenda arsă. Apoi a trecut drumul într-o cafenea de vizavi.

Oamenii au început a se aduna repede, la maşina arsă au venit şi angajaţi ai Mercedes-Benz. În scurt timp, şi-au făcut apariţia şi poliţiştii. Vlogger-ul a fost chemat la telefon de către colegii săi, care rămăseseră la faţa locului, poliţia insistând ca autorul să vină la faţa locului.
După ce a venit şi după mai multe discuţii, poliţia a dipus arestarea vlogger-ului pentru că acesta ar fi îndemnat oamenii să se adune în acel loc şi prin această chemare ar fi organizat acţiuni de adunări în masă neautorizate, pe timp de pandemie. Mihail, ăsta fiind numele vlogger-ului, a fost dus la izolatorul poliţiei, fiind ţinut până a doua zi în arest preventiv, iar a doua zi a fost dus în faţa judecătorilor.
Aici i s-au imputat două articole contravenţionale — organizarea acţiunilor în masă nesancţionate şi împotrivirea faţă de poliţie, pentru cea de-a doua acuzaţie vlogger-ul primind 24 ore de arest din momentul reţinerii, iar pentru prima — încă 5 zile. În total 6 zile de arest.
Deşi acestuia nu-i venea a crede că situaţia a ajuns la o asemenea etapă, totul a fost cât se poate de real, vlogger-ul stând încă 5 zile după pronunţarea sentinţei, întrucât 24 ore le stătuse deja în aşteptarea judecăţii. Acesta a publicat acum un video în care povesteşte despre condiţiile dificile din închisoarea în care a stat, despre dezamăgirea faţă de acţiunile poliţiei şi sistemului de justiţie, de faptul că doreşte să închidă cât mai repede subiectul Mercedesului său ars şi să uite de acest capitol.

Poţi vedea întregul video de mai jos şi să-ţi faci singur concluziile. Lăsând la o parte problema pe care o are vlogger-ul cu cei de la Mercedes, ce crezi, totuşi, a fost îndreptăţită poliţia să-l aresteze pe acesta pentru adunarea fanilor săi sau totul a fost un abuz? Crezi că arestarea lui a fost o acţine pur spontană a poliţiei sau a fost cumva influenţată de istoria cu Mercedes-Benz în Rusia? Sau poate, crezi că toată situaţia a fost cumva încă o încercare a vlogger-ului de a-şi face audienţă dintr-o situaţie scandaloasă?
0
66,970
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!