(VIDEO) Vlogger-ul rus, care a dat foc unui Mercedes-AMG, îşi explică gestul

3 Noiembrie 2020, 16:48
Redacţia PiataAuto.md
La mai mult de o săptămână distanţă după ce clipul video în care vlogger-ul dă foc propriului Mercedes-AMG GT 4 door Coupe a făcut înconjurul lumii şi a adunat între timp peste 15 milioane de vizualizări, acesta a venit cu un nou video, în care îşi explică gestul.
Acesta a răspuns rând pe rând tuturor acuzaţiilor care i s-au adus. În primul rând, el menţionează că gestul său n-a fost comandat de vreo companie auto rivală celor de la Mercedes, nici BMW, nici Porsche, nici Audi, neavând vreo tangenţă cu acest video. În al doilea rând, răspunde şi celor care au calculat că monetizarea canalului său de YouTube ar putea acoperi într-un final costurile maşinii prin simplul fapt că la o asemenea cantitate de vizualizări, veniturile din monetizare ar putea fi suficient de mari, încât să adeverească sacrificarea maşinii. În Rusia se estimează că la fiecare milion de vizualizări un vlogger poate face până la 2,000 dolari SUA din monetizare, prin urmare, cele 15 milioane de vizualizări n-ar putea acoperi costul maşinii. Dar, vlogger-ul menţionează că video-ul cu Mercedesul arzând n-a avut deloc monetizare inclusă, prin urmare n-a câştigat nici un cent de pe urma lui.
Autorul a răspuns şi celor care spuneau că mai bine ar fi dat maşina sau contravaloarea ei la o casă de copii, menţionând că a făcut unele donaţii în trecut şi că el e cel care decide când face o donaţie şi cui.

Însă, vlogger-ul recunoaşte că a adunat un hype extraordinar din toată povestea, având câteva sute de mii de noi urmăritori, atingând noi recorduri de vizualizări pe YouTube şi Instagram. Prin urmare, el îşi vede fapta ca pe o investiţie pe termen lung. Iar pe lângă asta zice că a fost o chestie de principiu, decisă de el încă vreo două luni în urmă. Prin urmare, nu prea conta dacă maşina avea să fie reparată într-un final sau nu, oricum avea să se ajungă la acest punct culminant.

Puteţi vedea întregul lui video cu explicaţii mai jos, în video persistând mai multe momente cu limbaj licenţios. Puteţi activa şi subtitre cu traducere automată în mai multe limbi.
0
7,587
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!