Accident cu impact puternic pe str. Grenoble din capitală. Daună totală în oraş?

7 Decembrie 2020, 09:16
Redacţia PiataAuto.md
Un impact puternic între două automobile a avut loc azi dimineaţă în Chişinău, pe str. Grenoble, o stradă îngustă din capitală, cu doar două benzi în zona producerii accidentului, pe care ar trebui să se circule întotdeauna cu viteză moderată. Mai mult ca atât, în zona producerii accidentului există şi o trecere de pietoni.
Din câte se pare din scena de la locul accidentului, un Ford a vrut să vireze stânga spre zona staţionării autobuzelor, unde accesul pentru automobile e interzis, iar un Renault l-a lovit din plin. Impactul a fost atât de puternic, încât partea frontală a Renault-ului Scenic e total deteriorată, iar costurile lui de reparaţie vor fi foarte probabl aproape de o valoare în care ar putea fi declarat daună totală. Sună incredibil că un accident produs pe o stradă îngustă de oraş se poate solda cu asemenea deteriorări ale unui automobil, mai ales în condiţiile meteo de iarnă ca cele de azi, dar anume acesta e rezultatul acestui accident.
Vă îndemnăm să conduceţi cu maximă prudenţă azi. Drumurile sunt foarte alunecoase, chiar dacă vizual par uscate la prima vedere!
Sursa foto: Facebook / grupul GBM / Vladislav Muleavin
0
2,412
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!