Acesta e cel mai luxos Gelandewagen din lume, cu uşi ca la Rolls-Royce şi două locuri separate în spate

3 Decembrie 2020, 17:19
Denis Godorozea
Atelierul german Hofele Design continuă să experimenteze cu nou gamă Mercedes-Benz. De această dată, pe mâna tunerilor a ajuns faimosul Gelandewagen, pe care ei şi-au propus să-l transforme într-o adevărată limuzină de lux, dar care să rămână în continuare capabilă de offroad.
Dar cum să-i înobilezi aspectul de offroader viteaz? Să-i adaugi trăsături caracteristice celor mai graţioase limuzine, precum sunt cele create de Rolls-Royce — de la modelele britanice tunerii au ochit portierele spate, care se deschid în sens opus. Fireşte, modificările nu se limitează aici. Pe exterior Gelandewagen-ul celor de la Hofele Design are o caroserie bicoloră, în stil ochit la Mercedes-Maybach, şi multiple ataşamente cromate. Pe acoperiş au fost instalate sisteme de iluminare LED adiţionale, tabloul fiind completat de jantele originale de 23 inch cu multiple spiţe.
Accesul la posterior este facilitat de unghiul mare de deschidere a portierelor, dar şi prin pragurile adiţionale acţionate electric. Posesorii acestor maşini vor călători pe unul dintre cele două scaune posterioare, separate de o cotieră generoasă, tapisată cu piele albă Nappa combinată cu Alcantara. Pasagerii de acolo dispun de comenzi proprii pentru sistemul de climatizare şi acces la sistemul multimedia prezentat de două ecrane tactile ataşate de scaunele frontale.
Deocamdată Hofele Design nu a dezvăluit preţul unui dintre cele mai luxoase Gelandewagen create vreodată, dar nici tirajul planificat spre producţie. Voi ce ziceţi de transformarea G-Class-ului?
0
3,700
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!