Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Aşa poate arăta noul BMW X7 facelift! Ce ziceţi de farurile duble?

1 Decembrie 2020 - 16:33
Denis Godorozea
După o serie de modificări stilistice extravagante cu noile sportive M3 şi M4, BMW se pregăteşte să introducă modificări radicale în gama modelelor mari, iar prima maşină care va prelua noul stil corporativ va fi BMW X7 facelift, crossover ce a fost surprins camuflat pe drumurile publice cu câteva zile mai devreme. În baza prototipului, designerii ruşi au încercat să prezică aspectul maşinii de serie, ce va marca premiera publică anul viitor.
Mai devreme ruşii de la Kolesa.ru au încercat să-şi imagineze cum va arăta SUV-ul de top BMW X8, care în viziunea lor va avea şi el faruri duble. Ei bine viitorul model se va deosebi doar în mici detalii de varianta actualizată a lui X7, iar prototipul surprins acum câteva zile a oferit mai multe informaţii despre metamorfozele pe care le pregătesc designerii bavarezi. Aşadar, conform aşteptărilor, noul limbaj stilistic va înclude în continuare un calandru imens, pe când farurile urmează să fie separate în două blocuri decorative LED pentru luminile de zi şi indicatoarele de viraj, iar corpurile farurilor propriu-zise ar urma să fie mutate mai jos.
Se pare că un stil similar va fi adaptat ulterior şi pe sedanul Seria 7 de generaţie nouă, care acum parcurge etapele finale de teste, dar şi varianta lui 100% electrică cu indicele i7 — ambele modele au fost surprinse cu caroserii camuflate pe drumurile publice şi ambele au trăsături similare cu X7 facelift, şi anume faruri poziţionate simţitor mai jos decât pe modelele actuale. Voi ce ziceţi despre noul limbaj stilistic pregătit de bavarezi?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter