Au vrut să se plimbe cu W140: doi angajaţi ai unei spălătorii din Chişinău au furat şi accidentat un Mercedes S-Class

11 Decembrie 2020, 14:47
Redacţia PiataAuto.md
Un caz ciudat s-a produs ieri dimineaţă în Chişinău, când un bărbat a sunat la poliţiei şi a denunţat faptul că automobilul său i-a fost furat de pe teritoriul unei spălătorii auto, unde o lăsase pentru a fi spălată.
Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, venise cu Mercedesul său S-Class din generaţia W140 la spălătorie, înmânându-le maşina angajaţilor spălătoriei auto de pe str. Burebista din Chişinău, după care se depărtase. Doi angajaţi ai spălătoriei, de 21 şi, respectiv, 25 de ani, au părăsit cu maşina teritoriul spălătoriei auto „pentru a se plimba” cu ea, după cum au declarat ulterior la poliţie. Doar că „plimbarea” lor s-a încheiat urât, ei accidentând maşina pe str. Albişoara, la intrarea într-o staţie peco. După accident, aceştia au abandonat automobilul.
N-a trecut foarte mult până când poliţia i-a găsit şi arestat. S-a dovedit că aceştia au antecedente penale pentru infracţiuni similare. Pentru noua lor faptă ei riscă o nouă condamnare cu închisoare de la 1 la 3 ani sau cu amendă penală de până la 67,000 lei.

În ultimul timp cazuri în care anagajaţii unor spălătorii răpesc automobile şi le accidentează au fost mai multe, fapt care ar trebui să dea ne dea de gândit dacă putem să încredinţăm maşinile oricărei spălătorii şi oricărui angajat. În acelaşi timp, îndesirea acestor cazuri cu sigranţă ar trebui să dea de gândit şi administratorilor de spălătorii auto.
0
15,402
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!