Ca-n desenele animate: autoarea unui accident, care fugise de la faţa locului, a fost dată de gol de picăturile de vopsea

17 Decembrie 2020, 12:26
Ilie Toma
Poliţia germană raportează despre un caz care a început absolut banal, dar a sfârşit cu zâmbete pentru poliţişti şi urmărire penală pentru autoare.
Acum trei zile, proprietarul unui automobil din oraşul Nuremberg şi-a găsit dimineaţa maşina avariată în zona barei de protecţie şi, întrucât făptaşul fugise fără să lase vreun mesaj, a anunţat poliţia. Veniţi la faţa locului, poliţiştii au găsit urme de vopsea albastră pe bara de protecţie avariată, iar astfel au pornit un banal dosar de identificare a făptaşului, căutând o maşină albastră care ar fi avut semne de deteriorare.

Doar că n-au trebuit să caute prea mult. La doar câteva locuri distanţă au observat un MINI parcat, care avea o zonă deteriorată şi proaspăt vopsită cu peria, în culoare albastră, într-o manieră pe care şi poliţiştii o numesc diletantă. Mai mult ca atât, au observat că de la MINI porneşte un şir de picături de vopsea albastră pe asfalt. Poliţiştii n-au trebuit decât să urmărească şirul de picături până la uşa de la intrare de la o casă de alături. Au sunat la uşă şi le-a deschis autoarea accidentului, o tânără de 27 de ani.
Deşi poliţiştii s-au amuzat copios pe seama acestei scene, desprinse parcă din desenele animate pentru copii, autoarea a fost documentată aşa cum se cuvine, iar acum are în faţă o anchetă penală pentru fuga de la locul accidentului.
0
1,074
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!