Carambol de automobile accidentate azi dimineaţă pe traseul Stăuceni-Chişinău

7 Decembrie 2020, 08:47
Redacţia PiataAuto.md
Condiţiile meteo de azi dimineaţă, drumul alunecos în ciuda lipsei directe a zăpezii şi neadaptarea manierei de condus la acest context a dus azi dimineaţă la un număr mare de maşini accidentate pe traseul Stăuceni-Chişinău (M2).
Maşinile accidentate erau nu mai puţin de 4 la număr, în ceea ce părea a fi un efect în lanţ, nu neapărat un accident în lanţ. Cel mai probabil, primele vehicule lovite erau cele de pe banda stângă — un Ford, o Toyota şi o Honda.
Un Renault era aruncat canalul de pe acostament vreo 50 metri mai departe, în ceea ce părea a fi rezultatul unei manevre de evitare a unui obstacol, care s-a soldat cu destabilizarea maşinii şi într-un final cu intrarea din plin în canalul de pe acostament.
Din ceea ce am putut constata la prima vedede, toţi ocupanţii de la bordul tuturor maşinilor erau în afara oricărui pericol de viaţă. Poliţia tocmai venise la faţa locului. În rezultatul accidentului, la orele dimineţii s-a format un ambuteiaj lung pe între traseul de întrare în Chişinău din partea de nord. Vom reveni cu noi detalii relevante.
0
6,630
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!