Coşmarul unui BMW Seria 3 E46, ajuns pe mâna unui influencer britanic

4 Decembrie 2020, 19:58
Ilie Toma
Nemărginită şi nebănuită e lumea „influencer”-ilor în zilele noastre, iar prostiile făcute de aceştia sunt tot mai incredibile şi mai deocheate. Doar că aceste neghiobii ajung să fie făcute în lumea reală, afectându-i pe cei din jur.
Influencerul despre care vorbim azi e unul din Marea Britanie, îi zice Taylor. Şi lui i-a venit originala idee (a se citi cu doza cuvenită de sarcasm) de a porni într-un road trip spre Spania cu buget minim. A cumpărat şi o maşină din Marea Britanie pentru asta — un BMW Seria 3 Coupe din generaţia E46, să-i fie odihna în pace.
Întreaga călătorie, însă, s-a transformat foarte rapid într-un teatru al absurdului, fără vreo urmă de logică. De fapt, călătoria era absurdă încă înainte de start, când Taylor şi o gloată de amici de-ai săi au tot sărit pe maşină, încercând s-o deformeze. Dar se pare că şi abdurdul are grade de comparaţie şi grade de gravitate, aşa că toată situaţia a continuat să devină şi mai stupidă mai departe.
Ajunşi în Spania, gloata de... însoţitori de influencer, sau nu ştiu cum să le mai spunem, s-au scăpat la libertate. Au încercat să drifteze pe drumuri publice, mai acroşând câte o bordură cu roţile. Au ajuns să arunce cu pietre în bietul BMW. Au ajuns să urce pante absurde, punând maşina pe brânci. Apoi influencerul a ajuns să meargă pe dealuri pe de-a dreptul cu BMW-ul său şi, de parcă asta n-ar fi o chestie destul de stupidă, l-a mai luat pe cameramanul său pe capotă şi a gonit cu acela speriat, punându-i în mod evident viaţa în pericol.
Şi, pentru ca prostia să ajungă la apogeu, maşina s-a stricat într-un final, i-au curs fluidele pe jos şi n-a mai putut înainta, iar când asta s-a întâmplat, influncerul şi gloata sa au decis că pot s-o împingă într-un mic râu spaniol şi s-o abandoneze acolo.
De aici încolo începe a funcţiona un pic civilizaţia în omenire. Un ziar local din regiunea în care maşina a fost abandonată a văzut video-ul britanicului, a recunoscut vehiculul şi a alertat poliţia. Poliţia spaniolă a anchetat cazul şi acum l-a dat în căutare pe Taylor pentru crime împotriva mediului şi un oarecare fals în documente, pe care poliţia l-a descoperit în decursul anchetei. Deocamdată influencer-ul e bine-mersi la el acasă în Marea Britanie, dar, dacă nu se va prezenta în timp util la poliţia spaniolă pentru a-i fi înaintate acuzaţiile şi a apărea în faţa unui magistrat, s-ar putea pomeni foarte curând cu interdicţii la nivelul întregii Uniuni Europene şi dare în căutare internaţională.
Ah, da, am tot vorbit de video-ul publicat de acest influencer şi amicii săi, dar am decis să nu-l includem mai jos, pentru că e un video respingător de urmărit şi nu generează decât repulsie faţă de protagonişti şi acţiunile lor.

Ce se întâmplă cu lumea noastră? Atât de absurdă a ajuns „breasla” aşa-zişilor influenceri? Voi ce părere aveţi?
1
3,247
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!