Cum arată strămoşul Toyota Hilux în stare tehnică perfectă după 29 ani de când a ieşit din porţile uzinei

11 Decembrie 2020, 17:26
Denis Godorozea
O Toyota Pickup de a cincea generaţie, cunoscută în ţările noastre cu denumirea Hilux, a fost scoasă în vânzare în SUA. Maşina este într-o stare tehnică perfectă, deşi din momentul când a părăsit uzina de producţie au trecut mai bine de 29 ani, iar odometrul maşinii indică acum peste 110,000 kilometri. De altfel, şi preţul pentru o asemenea piesă de colecţie este pe măsură.
Pickup-ul este într-o stare tehnică perfectă, de parcă abia ieri a ieşit din porţile uzinei. Timp de cei 29 ani maşina a aparţinut unei familii ce a ştiut să aibă grijă ca această să arate ca în prima zi, în stare originală, asta chiar dacă odometrul indică acum 69,981 mile, sau puţin peste 112,600 kilometri. Până şi vopseaua, cu mici excepţii, a rămas în stare bună, precum şi elementele cromate din decorul exterior. Într-o condiţie similară este şi habitaclul.
Sub capota Pickup-ului s-a situat benzinarul aspirat natural de 2.4 litri, ce dezvoltă 114 CP şi 192 Nm. Motorul se cuplează la o cutie manuală cu 5 trepte, ce transmite cuplul pe ambele punţi. Maşina îşi caută acum un nou proprietar, iar astfel a fost pregătită de vânzare, cu spălarea componentelor din compartimentul de sub capotă şi dotarea maşinii cu anvelope noi de offroad. Pe lângă acestea, pick-up-ul a fost dotat cu un scut de protecţie a motorului, dar şi protecţie pentru bena neacoperită.
Maşina a fost scoasă în vânzare în statul american Massachusetts, având şi un preţ pe măsură, de 44,900 dolari. În schimbul acestei sume în SUA poate fi cumpărat acum un Highlander nou-nouţ sau două Corolla bine echipate. Ce ziceţi, perită aceşti bani un pick-up de aproape 30 de ani, chiar şi într-o asemenea stare?
0
1,737
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!