Daimler le va plăti angajaţilor săi din Germania câte 1000 euro bonus, pentru a compensa dificultăţile legate de coronavirus

3 Decembrie 2020, 12:03
Ilie Toma
Pandemia de coronavirus ne-a adus tuturor schimbări majore în viaţă, iar restricţiile şi regulile impuse de autorităţi, precum cele de a purta mască peste tot, se răsfrâng inevitabil şi în bugetul fiecăruia dintre noi. E valabil şi în Germania, chair dacă acolo autorităţile au oferit şi măşti gratuite şi suport financiar pentru mai multe categorii de oameni.
Totuşi, cei de la Daimler au decis acum să ofere un bonus unic de câte 1,000 euro angajaţilor din Germania, pentru a compensa dificultăţile pe care au trebuit să le suporte angajaţii în context pandemic, precum obligativitatea purtării măştilor sau necesitatea de a munci de acasă.

De acest bonus vor beneficia circa 160,000 de angajaţi Daimler din Germania, atât cei care lucrează la producţia de autoturisme, cât şi cei care asamblează camioane, camionete sau autobuze. Nu se vor califica pentru acest doar managerii superiori din ierarhia companiei.
0
1,324
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!