Design din secolul trecut: Lada a publicat primele imagini cu interiorul noii Niva facelift

29 Decembrie 2020, 10:24
Denis Godorozea
Mai devreme Lada a publicat primele imagini oficiale cu offroader-ul Niva, revenit sub aripa constructorului rusesc după ce General Motors a renunţat în totalitate la întreprinderea comună GM-AvtoVAZ. După aproape două decenii de producţie, designul exterior s-a schimbat radical, cel puţin în partea frontală, iar marea enigmă erau modificările aplicate interiorului.
Acum ruşii au dezvăluit primele imagini cu habitaclul Lada Niva facelift. Vedem că aici nu a avut loc aceeaşi revoluţie în materie de design, or planşa de bord rămâne a fi aproape identică cu cea a versiunii precedente, deci cu un aspect şi comenzi care vin încă din secolul trecut. Printre puţinele schimbări se enumeră noul instrumentar de bord analogic, creat pe baza celor ce se oferă pe celelalte modele din cadrul constructorului rusesc, cu două cadrane clasice cu cifre specifice şi iluminare ce combină nuanţele de alb, portocaliu şi roşu.
Nici ecranul sistemului multimedia nu este unul nou, ci în continuare pare să fie integrat pe partea de sus a consolei centrale asemenea unui display cumpărat de la producători terţi şi instalat deja după achiziţia maşinii. O altă noutate ar fi volanul cu trei spiţe şi emblemă Lada, însă acesta a apărut ceva mai devreme, până la facelift-ul oficial.
Nu au fost dezvăluite informaţii despre substratul tehnic, dar presa din Rusia sugerează că Niva facelift va fi în continuare echipată cu un singur motor, benzinarul arhaic aspirat natural, de 1.7 litri, ce se cuplează exclusiv la cutia manuală cu 5 trepte ce transmite cuplul permanent pe ambele punţi.
0
4,571
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!