Doi copii din New York, de 7 şi 12 ani, au furat Range Rover-ul părinţilor şi au plecat la 160 km de casă

9 Decembrie 2020, 17:29
Denis Godorozea
Doi minori în vârstă de 7 şi 12 ani au furat SUV-ul părinţilor şi au plecat într-o călătorie de peste 160 km. Când au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţie, cei doi erau pe cale să părăsească statul New York, unde şi locuiesc.
*Imagine simbol

Cazul a avut loc în dimineaţa zilei de luni, 7 decembrie, în regiunea Queens, oraşul New York. Părinţii băiatului de 12 ani au constatat că copiii lipsesc la ora 10 dimineaţa, iar prin intermediul camerelor de supraveghere au aflat, că acesta, împreună cu verişorul său de doar 7 ani, au plecat cu Range Rover-ul familiar. Cuplul a alertat imediat poliţia.

În scurt timp, poliţia a identificat SUV-ul pe un drum din oraşul New Jersey şi le-a solicitat minorilor să oprească, dar puştiul de 12 ani, aflat la volanul maşinii, nu a reacţionat. Astfel, oamenii legii au renunţat să urmărească minorii cu girofaruri şi au ales doar să le monitorizeze calea, asta pentru a nu-i speria, ca cei doi să nu producă vreo trăsnaie cu maşina în încercarea de a fugi. Dar ulterior copiii au şi înfometat şi au decis să oprească la un market la hotarul dintre statele New York şi Delaware. Cei doi au achiziţionat biscuiţi, utilizând cardurile de credit ale părinţilor, dar au fost preluaţi imediat de poliţie. Culmea este că minorul de 12 ani a reuşit să parcurgă 160 kilometri fără să provoace vreun accident şi, aparent, fără abateri grave de la regulamentul circulaţiei rutiere.

Copiii au fost aduşi acasă către orele amiezii. Familia a relatat presei că cei doi sunt bine, iar poliţia consideră că copiii s-ar fi inspirat dintr-o provocare virală din mediul online american, care prevede rularea maşinii până la epuizarea combustibilului din rezervor. Însă provocarea ciudată, probabil, este adresată celor mai în vârstă, cu acte în regulă şi permise de conducere. :)
0
1,170
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!