E oficial: Mick Schumacher, fiul pilotului legendar, va debuta în Formula 1 din sezonul următor!

2 Decembrie 2020, 16:07
Denis Godorozea
Echipa formula 1 Haas confirmă oficial — numele Schumacher revine în Formula 1 începând cu sezonul următor! Este vorba despre Mick Schumacher, fiul legendarului pilot, care va debuta în Cursa Regală din 2021. Germanul va fi coechipierul unui alt tânăr pilot, originar din Rusia.
În prezent Mick Schumacher este membrul Academiei de Piloţi Ferrari şi se poate lăuda cu o carieră de succes în Formula 2, fiind lider în sezonul din acest an. Respectiv, tânărul pilot va debuta în Formula 1 ca şi campion Formula 2, iar pregătirile pentru debut vor începe în mai puţin de 2 săptămâni în Abu Dhabi, unde va avea loc o etapă între 11 şi 13 decembrie 2020.

Coechipierul lui Mick Schumacher va fi tânărul pilot Nikita Mazepin, debutul căruia în cadrul echipei Haas a fost confirmat ieri. Mazepin este fiul unui cunoscut miliardar rus, Dmitry Mazepin, care va contribui la cariera lui cu sprijin financiar inclusiv pentru echipa Haas. În prezent, pilotul rus participă în cadrul competiţiilor Formula 2.
Mick Schumacher se declară încântat de anunţul făcut de Haas şi susţine că va depune toate eforturile pentru un debut bun în Cursa Regală. Cert este că tânărul pilot va deveni favoritul publicului imediat ce va ajunge pe grila de start anul viitor.
1
1,435
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!