Energie electrică gratuită şi nelimitată la Tesla Supercharger, dar cu câteva condiţii

14 Decembrie 2020, 10:49
Denis Godorozea
Tesla relansează promoţia cu energie electrică gratuită şi nelimitată la staţiile de încărcare rapidă din cadrul reţelei Supercharger. Americanii îşi doresc să sporească vânzările pe ultima sută de metri pentru a atinge obiectivul de 500,000 electromobile vândute într-un singur an, însă de această dată promoţia prevede anumite limitări pentru clienţi.
Amintim că anterior Tesla avea promoţii similare, or până în 2017 toţi posesorii de electromobile Tesla aveau acces nelimitat şi gratuit la staţiile de încărcare Supercharger. Ei bine, de această dată promoţia este una limitată şi vizează doar clienţii noi, care vor achiziţiona un electromobil american în perioada 12 — 31 decembrie 2020. Totodată, americanii mai impun şi limite pe modele — de energie electrică gratuită vor beneficia doar cumpărătorii sedanului Model 3 şi crossover-ului Model Y în toate echipările cu excepţia celei de bază, Standard Range. Totodată, accesul gratuit la staţiile Supercharger va fi disponibil doar timp de 12 luni din momentul achiziţiei şi doar pe teritoriul SUA şi Canadei.
Cu această promoţie americanii de la Tesla ţintesc să sporească vânzările în trimestrul final al acestui an, ţinta pentru 2020 fiind de 500,000 electromobile vândute. De menţionat, că în primele 9 luni ale acestui an Tesla a comercializat la nivel global aproape 330 mii electromobile.
0
1,230
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!