Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Grilele au rămas la loc: AC Schnitzer prezintă propriul program de tuning pentru BMW Seria 4

4 Decembrie 2020 - 17:28
Denis Godorozea
Atelierul german de tuning AC Schnitzer a publicat primele imagini cu proiectul de modificări propuse pentru noua generaţie BMW Seria 4 în caroserie coupe. Tunerii au pregătit un kit aerodinamic exterior mai agresiv, dar contrar aşteptărilor nu au îndrăznit să modifice şi calandrul impunător, care a devenit între timp şi cel mai discutat obiect de critică în rândul pasionaţilor auto.
Printre modificări se enumeră un splitter frontal mult mai generos, praguri laterale modificate, două eleroane compacte la posterior, unul pe partea de sus a lunetei şi cel de-al doilea, din fibră de carbon nevopsită, pe capacul portbagajului. Pe partea de jos a barei posterioare este integrat un splitter de culoare neagră, ce integrează şi două terminaţii pentru sistemul de evacuare, iar clienţii vor putea alege dintre trei tipuri de tobe de eşapament. Designul este completat de jantele originale de 19 şi 20 inch, fiind disponibile mai multe seturi.
La moment germanii nu au pregătit modificări şi pentru sistemul de propulsie, deşi şi un asemenea proiect este prevăzut pentru viitor. În schimb, posesorii coupe-urilor Seria 4 vor putea beneficia de o suspensie condimentată de tunerii de la AC Schnitzer. Printre noile componente se enumeră arcurile elicoidale şi amortizoare rigidizate. În funcţie de setul ales, garda la sol poate fi micşorată cu până la 35 mm.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter