Hoţii americani au răpit 2 KIA Sportage identice, de la un singur proprietar, în doar câteva săptămâni

14 Decembrie 2020, 14:22
Denis Godorozea
Tânărul David Reiss din oraşul american Denver poate fi numit ghinionistul anului după ce între lunile octombrie şi noiembrie s-a pomenit cu două maşini KIA Sportage identice furate. Cea de-a doua maşină i-a fost răpită la doar 5 zile de când a cumpărat-o, air până acum nici una din cele două nu au fost găsite.
*Imagine simbol

Cazul parcă inspirat din comediile de la Hollywood a avut loc în oraşul american Denver. Student în vârstă de 20 de ani, David Reiss deţinea un KIA Sportage de generaţie curentă, produs în 2018, până când într-o zi de octombrie maşina i-a fost furată chiar din parcarea din preajma casei în care locuieşte. Infractorii au fost surprinşi de camerele de supraveghere din parcare, dar poliţia nu a putut da de urmele lor.

Astfel, cel mai probabil Reiss a încasat despăgubiri de la compania de asigurări, după care în luna noiembrie a mers să-şi cumpere o altă maşină, iar pentru că şi-a îndrăgit mult SUV-ul furat, a cumpărat un alt Sportage, identic, produs în 2018. Dar bucuria exploatării nu a durat prea mult nici de această dată, or peste 5 zile după achiziţie maşina i-a fost furată din nou, tot din parcare, însă una situată în preajma locului său de muncă. Şi de această dată infractorii au fost surprinşi de camerele de supraveghere, dar nu au fost găsiţi. Deci nu se cunoaşte, dacă chiar ar fi vorba de acelaşi grup de infractori.
*Imagine simbol

După asemenea ghinion, Reiss a renunţat să-şi mai cumpere un al treilea automobil, optând în schimb pentru maşini închiriate. Tânărul crede că marea lui greşeală a fost să-şi cumpere un automobil identic după ce primul i-a fost furat, asta pentru că modelele Hyundai/KIA devin deseori prada furătorilor în SUA. Totodată, poliţia oraşului Denver raportează un număr în creştere a furturilor auto în perioada pandemiei. De exemplu, în luna octombrie a acestui an numărul cazurilor de furt a crescut cu 50.5% comparativ cu luna similară a anului 2019.
1
1,257
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!