În locul Pomului de Crăciun: faimosul Bugatti La Voiture Noire a devenit principala decoraţiune în Molsheim

17 Decembrie 2020, 18:09
Denis Godorozea
Cu o ideie de ornamentare mai specială în pragul sărbătorilor de iarnă au venit cei de la Bugatti, care au propus autorităţilor să expună un La Voiture Noire în centrul oraşului Molsheim, acolo unde constructorul îşi are sediul şi uzina de producţie. Acum unul dintre cele mai exclusiviste şi scumpe modele din lume va putea fi admirat în centrul oraşului, alături de Pomul de Crăciun tradiţional, ca principala decoraţiune a oraşului.
Ei bine, francezii nu au adus în centrul oraşului chiar sportiva propriu-zisă La Voiture Noire — maşina originală a fost creată într-un singur exemplarla preţ de peste 17 milioane dolari, ce va ajunge în colecţia exclusivistă a viitorului proprietar abia în anul 2021, după ce va fi omologată pentru utilizarea pe drumurile publice. În carcasa de sticlă cu emblema uriaşă Bugatti poate fi văzută, însă, o copie detaliată a lui Voiture Noire, dar care nu este capabilă să pornească la drum şi, fireşte, nu are acel substrat tehnic spectaculos cu renumitul benzinar W16.
Macheta va deveni, însă, una dintre principalele atracţii turistice în perioadă sărbătorilor pentru vizitatorii şi locuitorii oraşului Molsheim, asta chiar dacă autorităţile s-au văzut nevoite să interzică toate evenimentele şi târgurile de sărbători din cauza pandemiei de Covid-19. Până la urmă, plimbările şi admirarea unui dintre cele mai scumpe şi dorite automobile din lume, chiar şi în postură de copie a originalului, nu sunt interzise, nu? Mai mult ca atât, cei ce vor rata posibilitatea să vadă maşina în perioada sărbătorilor o vor putea face până la sfârşitul lunii martie din 2021 — până atunci La Voiture Noire va ornamenta centrul oraşului Molsheim.
0
1,085
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!